Sporten in de buitenlucht onder begeleiding

Wie is Maarten Westerhuis

Sport en bewegen vind ik leuk om te doen. Ik heb mijn halve leven gevoetbald en ik heb een passie voor hardlopen. Daarnaast fiets ik op mijn racefiets regelmatig door de provincie Groningen of in de Franse bergen.

Ik heb de opleiding sport en bewegen gedaan bij het CIOS in Heerenveen. Ook heb ik HBO bedrijfseconomie afgerond. Ik ben vader van Gijs en Emma woon al jaren met veel plezier met mijn vriendin Marie-Jose en de kinderen in Groningen.

Ik zie het als een uitdaging om iedereen, ongeacht welke beperking dan ook, de mogelijkheid te bieden een sport- of beweegactiviteit te volgen. Hiermee ondersteun ik de vitaliteit/ fitheid van iedereen.  

Maarten

CV Maarten Westerhuis

Opleidingen:

  • CIOS Heerenveen, deelopleiding sport- en bewegingsleider mensen met een beperking.
  • Allround Wandelsport Instructeur niveau 3 (AWI-3)
  • EHBO, Eerste Hulpverlener. EHBO vereniging Groningen.
Maarten Westerhuis